torsdag 30. april 2009

Total fiasko!!

Ja, ja...... dette var jo bare tull.
Pop har vært en fryd å trene med den siste uke, helt med og veldig treningsvillig.
Vi hadde fått til et bra program syntes jeg, og har trent masse hjemme. Både inne og ute, dessuten har vi trent i en skolegård med unger på fotballbanen rett ved. Pop har fulgt villig med på trening uten å la seg forstyrre av noe/noen.
Men i dag når det virkelig gjaldt, var hun ikke med i det hele tatt. Kunne ingen ting av programmet, og stakk dessuten av!! Drittbikkje!!! Resten av kvelden var hun omtrent vettskremt av å være på plassen, halen mellom beina og trakk veldig i båndet for å komme seg unna alt og alle. Hun roet seg etterhvert, men ikke så mye at vi ville prøve igjen. Huff, for en skuffelse. Sist vi var der på trening var hun kjempeflink, og brydde seg verken med folk, andre hunder, passerende tog eller biler. Men nå var plutselig alt pyton!!
Men, men, vi kan alle ha våre dårlige stunder, og Pop hadde tydeligvis en der og da. Vi avsluttet kvelden med lek og moro, slik at hun iallefall skulle være glad og avslappet når vi gikk derfra.
Vi skal jo tilbake neste uke på videregående kurs!!

Jeg har nå lagt skuffelsen bak meg, og vi får bare fortsette å trene. Hun var selvfølgelig helt "på nett" igjen når vi kom hjem.

Men, nå har jeg en drøy times arbeid med SELVANGIVELSEN foran meg!!!!! JIPPI!!!
Når den er levert. skal jeg ta meg et glass vin for å feire. Gleder meg til langhelg :)
Sommeren har så vidt vist seg her i dag, og den skal visst være her noen dager til - deilig!!!!

God helg!!

Ingen kommentarer: