fredag 10. april 2009

Påsketur = bytur

Dagens påsketur gikk til byen, nærmere bestemt Akershus festing. Et veldig ok sted å tusle rundt på.
Siden vi bor "på landet" tar det litt tid å komme inn til Oslo. Pop og Karna har kjørt både buss og båt i dag. Båten tok vi inn til Aker Brygge hvor det krydde av folk og hunder. Deretter tuslet vi bortover Rådhuskaia til festningen.
Masse turister der, og som vanlig skal de da se på og ta bilde av "isbjørnen". Men nå har vi ikke bare en "isbjørn" med på tur, men også en sirkushund :). Så da Pop hoppet opp på en kanon og poserte der, var det mange som tok bilde av henne i stedet. Dessuten når hun sto på to bein, og når vi øvde på freestyle-programmet vårt! Flink er hun!!
Byturen sliter på hundene, så det var to slakt vi hadde med oss på båten hjem. Karna har dessuten en veldig motvilje mot å gå i byen innimellom, f.eks i dag. I går var hun kjempesprek og lekte som en gal med Pop på stranda. I byen i dag gikk hun som hun skulle til slakteren. Jeg begynte nesten å bli bekymret. Men så fort vi gikk av bussen hjemme var det opp med halen, og full fart ned bakken. Ja,ja, gamle hunder på nesten 10 år får vel lov til å være litt sære.....

Her er noen bilder fra dagens påsketur :)


På båten inn til byen

Akershus festning
Kanonpop
Utsikt fra festningen mot indre havn og Aker Brygge

Kafebesøk hører med


Sliten hund I

Sliten hund II
Sliten hund III

I morgen er det tur i hjemlige trakter, og helstekt and hos naboen på kvelden. 1.påskedag inntar vi en ny festning, nemlig Fredriksten festning i Halden sammen med Bambi og Olivier.


Fortsatt god påske!1 kommentar:

Kim sa...

Så mysigt det ser ut!

Vi syns på söndag och tar en tur på festningen här! :)