torsdag 30. april 2009

Oppvisning free-style i kveld

I dag er det siste gang på freestylekurset, og vi skal holde oppvisning.
Hjelp og trøst!!!!!!!
Nå føler jeg det omtrent som ved en eksamen. I begynnelsen synes man at man har sånn nogenlunde kontroll på sakene. Så begynner finterpingen og så blir alt perfekt. Men så skal man ta en siste kontroll og etter det går alt skeis, og man kan jo ingen ting!!!!

Pop har vært fantastisk å trene med den siste uke. Helt på nett og veldig motivert.
Det kan kanskje skyldes at vi har byttet belønning; Frolic er ut, chicken nuggets er inn!! Vi kjøpte nemlig ved en feiltagelse en kartong chicken nuggets på en harrytur til Sverige. Skulle ha kyllingfilet! Chicken nuggets spiser jeg ikke, så jeg holdt på å kaste hele kartongen. Men tenkte så å prøve det på hundene. Pop ble iaf veldig giret!!! Treningen har gått som en lek, og vi har fått inn momenter vi har slitt lenge med.

MEN, de siste dagene har vi trent på programmet vårt til oppvisningen, og detaljstyringen har begynt. Og alt har skjært seg. Musikken er ikke bra, Pop kan ikke f.eks SITT, jeg gjør feil i forhold til musikken etc. Altså bare dritt!!!
I går kveld holdt jeg på å skifte ut hele programmet.
Heldigvis tok fornuften overhånd; dette er jo bare en morsom happening, vi er jo bare nybegynnere, ikke deltagere i et VM. Så vi er tilbake på scratch, bruker vårt opprinnelige program (med noen endringer) og tar kveldens oppvisning med knusende ro............... trur eg!!!


Rapport følger senere i kveld.
1 kommentar:

Ellen sa...

Masse lykke til i kveld. Skal vente spent på rapport. :)