onsdag 8. april 2009

Påskeferie
Endelig har det blitt påskeferie på meg også. Deilig!!!

Startet påskeferien med en tur i skogen med hundene. Snøen er nå stort sett borte, og det samme gjelder skiløperne i skogen. Nå er det såpass dårlig skiføre at det går an for oss vanlig dødlige med hund å vandre trygt der uten at kondomdresskledde skiløpere skal spidde hundene eller spenne bein på oss!! Føret er heller isete og glatt, og det er DA jeg tar på brodder og langer ut i full fart i løypene, mens like (u)lekre kondomdresskledde joggere sklir avgårde på isen. Godter jeg meg?? Å nei da, ikke noe særlig!

Pop har innledet påsken med årets første sjøbad!! Hurra - det var gøy. Hun virkelig frydet seg over å kunne få svømme igjen. Og hun ble skikkelig sliten!! Men jeg hadde ikke med kamera, så bilde får vi ta ved neste sjøbad.

Vi skal (som vanlig) tilbringe påsken i heimen. Jeg stortrives med by-påske. Tørre asfaltgater, åpne uteresturanter, kinoturer, lite folk og som oftest bra vær. Vi får vel til en tur ut på Hovedøya, pluss noen turer i Marka. Har også planer om en tur til Halden for å gå tur med Kim og Bambi.

Ellers blir det sosialt her hjemme med middager etc hos naboer, og kanskje vi innleder rekesesongen på brygga dersom været holder.

Sist, men ikke minst - Pop og jeg skal trene inn et program vi skal framføre på siste dag på free-stylekurset. Tror jeg har spikret dette så godt som ferdig i hodet, nå skal det bli spennende å se hvordan det funker på Pop. Problemet er at jeg har ikke funnet musikk ennå. Når jeg gjør det, er det sletts ikke sikkert det funker med programmet. Men, men, vi får se hva vi får til.Vår er alle tiders!!
God påske til alle !!!!

1 kommentar:

Line sa...

Ha en strålende påskeferie!