søndag 2. mai 2010

Badesesong startet

Pop har innledet badesesongen for alvor. Hun er kjempeglad i å svømme, men pga kaldt vann har jeg ikke latt henne få lov til å svømme ennå. Hun har riktignok vært i vannet tidligere, men det har vært ufrivillig, glidd ut fra isflak, gått gjennom isen etc.

Men i kveld var det så fint, og hun hadde sååååååå lyst, at det bare var å kaste pinnen uti vannet. Og Pop heiv seg uti med stor iver. Tok et par kast bare i vannkanten først, men så fikk hun kommet seg skikkelig uti.
Hun ville mer etter dette, men da var det stopp. Vi gikk hjem og hun fikk seg en varm dusj og pannekaker :)

Deilig med vår. Jeg har tilbrakt helgen i Nord-Trøndelag og der var det snøstorm, sol, tåke, snøstorm, regn, sol, snøstorm, tåke, snø, sol, snøstorm......... Veldig skiftende vær, som etterhvert stabiliserte seg i snøstorm!! Så å komme hit ned til Østlandet og sol var bare deilig. Særlig når bjørka har et fint grønnskjær og små blader. Hver vår lurer jeg på om det virkelig blir blad på trærne til 17. mai, men det slår nesten aldri feil - hver 17.mai er det grønne blader på trærne!

Til uka starter vi utetrening på Ås for alvor. Skal bli deilig!
Dvs. tirsdag er det første dag av FBKs trippelstevne, og vi skal melde på i både lp og ag. Med en hund som begynner å bli hormonell pga ventende løpetid, kan det bli spennende å se resultatene her - hihi!! Men vi tar det som trening!

--

2 kommentarer:

Alfa sa...

Vår er herliig!
Søøte poplipop :D

Cirkusliv sa...

Man skulle nästan kunna tro att Pop och Bambi är samma ras! ;)