lørdag 12. juli 2008

Pop 15 uker

6. juli ble Pop 15 uker, og dagen ble "feiret" med en Oslo-tur. Målet var Pet Shop Girls.
Der skulle vi på hundekafe, og kjøpe en kul sele til Pop.
Pop kjørte buss, båt og ny buss i Oslo med den største selvfølge, man er da urban og vant til offentlig kommunikasjon må vite :-). Første stopp i Oslo var på Sagene, og besøk på Kokosbollefabrikken.
Kokosboller er en av mine favoritter, og disse er spesielt gode !!!! Selvfølgelig måtte det regne, så den planlagte piknikturen i parken langs Akerselva ned til Pet Ship Girls ble noe amputert. Det ble rask gange i stedet. På veien traff vi på verdens skjønneste Berner Sennenvalp, og Pop, som tror hun er en stor hund, kastet seg ut i lek med ham med en gang.
På grunn av været var det ingen hundekafe på Pet Shop Girls, selen som vi skulle kjøpe hadde de ikke i "vår" farge og DA kunne det være det samme med hele selen !! Så det ble en bomtur, men vi fikk kjøpt litt hjemmelagde hundekjeks som plaster på såret. I øs pøs regnvær (det ble faktisk satt nedbørsrekord for juli i Oslo den dagen !! ) busset vi ned til Aker Brygge igjen og fikk et fortjent kafebesøk der mens vi ventet på båten hjem.Vi følte oss alle ganske våte og pjuskete etter byturen.
---------------------------------------------------------------------------------------


8.juli TØNSBERG.


Onsdag er fridag, og vi dro en tur til Tønsberg. Erik fikk besøke farmor, og jeg besøkte Randi sammen med Karna og Pop. Marit kom også, og vi hadde en lang, koselig lunsj i hagen til Randi. Pop hadde det travelt med å erte Randis dachs Alba. Vi hilste også på Marte som bor i 2.etasje. Marte har hundene Mali og Mia, så det ble ett hyggelig hundetreff også :-)________________________________________

Torsdag var vi på tur med Arven, en labradorvalp på 7 måneder som bor i nabolaget. Som vanlig slet Pop ut sin lekekamerat. Arven hadde vært helt ferdig resten av kvelden, mens Pop var i sitt vanlige travle jeg.

I dag, lørdag, har vi prøvd å ta noen bilder av Pop i farta, men har ikke godt nok kamera til dette. Men pytt, setter inn noen likevel.Ingen kommentarer: