lørdag 5. juli 2008

4.juli - Varmt, sol, bading

De siste dagene har vært kjempevarme, med temperatur rundt 30 grader - deilig !!!
Erik og kompisene har vært på stranda, mens jeg har vært på jobb. Men når man bor sånn som vi gjør, kan man jo bare ta på seg badetøy og gå ned på stranda etter jobben. Da blir liksom sommeren litt lengre når man kan holde på sånn.

Jeg prøver å finne ut av kameraet mitt. Har tatt en del bilder av Pop med forskjellige innstillinger, men får det liksom ikke helt til.Pus ligger og koser seg i ettermiddagssolen.Pop prøvde å jage katten, men han ble bare så redd ! Kjedelig katt som ikke løper avgårde !


Kattejakten er gitt opp.Kveldsbad - for meg årets første bad ! Ganske deilig.
Pop'en viste seg å være mer badeengel enn det hun har vist tidligere. Jaggu la ikke dyret på svøm - frivillig !!!

Det så ut som hun syntes det var kjempegøy !! Hun var uti flere ganger og svømte masse. Vi var først på Fjordvangenstranda, en liten fin sandstrand bortenfor oss.

(Bildet av stranda tatt tidligere )
Deretter på svabergene mellom oss og Fjordvangen. Der hoppet dyret jammen uti på dypet sammen med Erik. Kul hund !! Dette skal jeg benytte til tusen. Bedre trim finnes jo ikke. Heldigvis hadde vi med masse go'biter, og de ble flittig delt ut innimellom all svømming.


Våt hund !!

Karna bare kuuler'n ! Gamle damer væter bare bein og mage !


Men Erik er som fisken i vannet, dvs han er mer under enn over vann.Kveldsstemning med utsikt mot Oslo.

Kveldsstemning med hopp.
2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var gøy å bade med Pop;) :D !!!

Vala sa...

*ler* De ser rimelig ynkelige ut, søstrene fart, når de er våte! Flippa tok sine første svømmetak først for to dager siden (24. juli). Så Pop er definitivt foran henne der gitt ;)