søndag 29. juni 2008

Hipp hurra - bursdag

Karna fyller 9 år i dag - hipp hurra for henne !! Tenk at det er 9 år siden mitt valpekull ble født; den gang var det veldig dramatikk. Ingen trodde vi skulle komme hjem med både Embla og 5 velskapte valper når vi for avgårde til veterinæren en mørk, regnfull sommernatt for 9 år siden. Men alt gikk bra, og alle 5 valpene levde opp og fikk gode liv. Dessverre forsvant Amigo, Karnas bror i Nord-Norge tidligere i år pga kreft, men de andre er "still going strong".
Karna startet dagen med en flott "kake" laget av Erik. Bursdagskaken besto av brødskiver med wienerpølse, leverpostei, servelat lagt sammen lagvis. Nammis !!
Karna feiret bursdagen videre som turist på NKK utstillingen på Bjerke. Griseører ble kjøpt inn til senere feiring. Senere møtte vi Ole (Karnas bror) og dro på bursdagsfeiring i Østmarka.

Bursdagsbarna Karna og OleLille Pop er 14 uker i dag, og ble også feiret. Hun var veldig sliten etter besøket på Bjerke, masse hunder og hilse på og folk som ville klappe. I følge de som har sett henne tidligere, hadde hun vokst masse, og fått mye pels. Så Line; jeg tror det blir en poil long ut av henne likevel en dag !!

Poil long eller bustetroll ??Grillingen i skogen ble ivaretatt av Erik, med Pop som god medhjelper.Pop fikk også liv i "onkel" Ole, og stor ble hennes glede når han faktisk VILLE leke !! Det vil jo ikke Karna. De hadde det riktig så gøy disse to i skogen i dag !!-----------------
Tirsdag denne uka var Pop på Jeløy Dyreklinikk som "forsøkskanin". Hun er med på et valpetestprosjekt med Gry Eskeland. I tillegg til testen fikk hun også vaksiner og ble undersøkt og funnet i orden !! Vekt 5,6 kilo.

Etterpå var det tur innom dyrebutikken på Vinterbrosenteret, der var Pop inne og hilste på kaniner etc.


Så var det tid for en sen lunsj (eller kan man kalle det for lunsj når klokka er sju på kvelden ?? ) på Bekkevold, et flott sted for folk og hunder.


Endelig hjemme og en velfortjent hvil.I morgen begynner jeg på jobb igjen etter vel tre ukers feire. Pop blir hjemme med Erik den første uka, så skal hun også være kontorhund en stund framover !!

Nå tar vi kvelden her og går ut på en liten runde med bursdagsbarna !

Ingen kommentarer: