lørdag 21. juni 2008

By- og strandliv

Onsdag 18.6.
Valpekurs igjen. Nå begynner det å bli system på sakene, og enkeltøvelser blir satt sammen.
Erik og Pop er veldig flinke, det er gøy å se på Pop hvor lett hun tar tingene. Hun synes dette er veldig gøy !!
Vi fikk testet innkallingen også etter kurset, da hun "stakk av" med en annen valp. Hun var løs, og gata var ikke langt unna. Men ved å rope på henne, bråsnudde hun og satte mot meg som en sputnik. Flink jente det !!!!! Måtte det bare vare !!!!
Vi møtte Inger og Espen i parken og gikk etter kurset bort på Grünerløkka. Pop vandret rundt i byen med alle folk, biler, trikker og andre objekter som skulle være skumle, men som viste seg å være helt ok. Vi fant en plass under en markise på resturant Mucho Mas. Det hadde nemlig regnet en stund, og Pop begynte å bli våt og kald.
Så det var godt å hvile seg på kafe, under et teppe.Torsdag 19.6 hadde 8. klassene strandtur til Hellviktangen. Vi dro dit bort for å hilse på. Hellviktangen er et eldorado for hundene !! Store gressletter og sandstrender til å boltre seg på. Jeg trodde hundene ville kose seg masse på stranda, men hva gjorde de ?? Skoleelevene hadde ikke bare badet, men også grillet. Resultatet av denne grillingen var at gresset var fullt av de herligste retter (les: rester) for Pop og Karna - pølser, hamburgere, koteletter, lomper, pølsebrød etc - alt hva et hundehjerte (eller mage) kan begjære. Så etter grenseløs fråtsing, ble det litt raptus på stranda før regnet satte inn igjen, og vi dro hjem.

-------------------------------------------------------------------------

Siden vi bor rett ved sjøen, er vi nesten hver kveld nede på stranda. Pop bader, dykker etter skjell og tang og har raptuser på stranda og på svabergene. Kjempespennende, både for henne og meg. Jeg er mest redd for at hun skal dette ned i sjøen fra svabergene, for hun har ingen begrensninger og farer rundt uten hemninger. Men frøkna har god kroppskontroll, og har utviklet en noe merkelig teknikk med bratte svaberg. Hvis det er for bratt til å hoppe ned, klatrer hun ned så langt det går for så å skli ned på magen........Ingen kommentarer: