mandag 23. juni 2008

3 måneder i dag

GRATTIS POP















Gratulerer til Pop som er 3 måneder i dag 23. juni !!
Villdyret, pirajaen, sjøhesten og koseklumpen vår er hele 3 måneder i dag på selveste St. Hansaften.
Dagen har vært benyttet til blant annet å utforske diverse yrker; Kanskje tannpleier hadde vært noe ??



















Eller skogsarbeider ? Våre små busker og trær ligger tynt an for tiden, trefellingen er i gang














Eller vaktpost ? Her står hun på kanten og studerer et meisepar som sitter i treet bortenfor.















-----------------

I dag har jeg trent Pop på valpekurset. Erik fikk fri pga av St.Hansfeiring. Utrolig moro å trene henne. Fortsatt er hun den som tar tingene raskest - og gjett om jeg er stolt ????? "Ligg" (som vi har juksetrent hjemme på forhånd) og "gå pent i bånd" gikk som en lek. Fantastisk hva kombinasjonen lærevillig hund og godbiter kan utrette :-)

Etter valpekurs var det tid for St. Hansfeiring på Pop også. Hele nabolaget her samles på Berger (!!) brygge til stor grillfest og bålbrenning. Pop gikk på rundgang blant store og små, gamle og unge og hilste på alle med den største selvfølge. Grillingen var slutt når vi kom, men marsipankake smakte godt det og.....
Bålet derimot var veldig spennende, Pop ville gjerne utforske dette rare, glødende vesenet som ungene kastet pinner på !! Så Pop har nå bare tilnavnet Pyropop !! "Curiosity killed the cat" heter det og jeg synes ofte Pop er mer lik en katt enn en hund, nyskjerrigheten hennes er i allefall veldig stor. Hun kan skvette himmelhøyt av noe som detter i bakken eller skramler eller noe, men må alltid bort å undersøke hva det var. Men jeg kan styre min begeistring for utforsking av bål !!! Brent hund lukter sikkert ille !! Så i stedet for bålutforsking gikk vi hjem og trente mer "ligg" med grillpølser som motiverende faktor - veeldig bra !






















Nå ligger "bursdagsbarnet" og sover i sofaen, lykkelig uvitende om morgendagens vaksinering.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å høre at Pop koser seg!:)
Vi hørs om et par uker, så kanskje vi "ferierer" sammen i Karlsatd!;)

Line og gjengen

Vala sa...

Heisann Ellen!

Så koselig blogg du har! Kjekt å høre at alt går så bra, jeg tror nok at Pop passer dere likesågodt som dere passer henne;)

Går det greit at jeg linker til bloggen deres fra min blogg? Du må tro at jeg har fått litt albuer i siden av Line siden jeg har vært i "blogtørke" *ler*

Flippa hilser tilbake!