torsdag 1. april 2010

Påsketur - skjærtorsdag

Årets første påsketur ble lagt til Bygdøy sammen med Bente og hennes kjekke amerikaner Tobias.
Været var ikke å skryte av, men litt regn er bare godt for da forsvinner siste rest av snø!

Forresten ikke mye snø igjen på Bygdøy, men desto mer søle. Men oppi all søla fant vi BLÅVEIS! Hurra, virkelig tegn på at nå er våren i anmarsj.
Hundene koste seg på tur, masse hunder å hilse på. Ikke særlig mange hadde brydd seg om båndtvangen som trådde i kraft i dag! Pop koste seg med å jage ender og gjess - noe hun kanskje ikke skal gjøre på denne tida :S
Ekornjaging var mer gøy, men selve "offeret", ekornet, hadde selvfølgelig kommet seg oppi et tre før hundene fant det.

Bygdøy er et flott sted å gå på tur, masse forskjellig terreng. Man kan gå på asfaltveier (men det gjør IKKE vi der ute), store stier, små stier "off road" i skogen (det er disse vi liker oss på) og på strender og svaberg ved sjøen.

Her noen bilder av hundene ved sjøen:


Etter ca 3 timers tur inviterete Bente på "lammestek og hjemmebakst".
Det var da en intern spøk, og var egentlig rundstykker og te. Men du verden så godt det smakte etter en lang tur.

Vel hjemme måtte Pop teste ut sitt nye bur. Etter at hun har ødelagt to stoffbur, kjøpte jeg i dag
(fant annonse på finn.no) et aluminiumsbur til henne. Kjempefint, og helt perfekt til Pop. Vi repeterte burleker i det nye buret. Pop var kjempeflink, og satt stille som en mus inne i buret selv om jeg forlot rommet og gikk og hentet godis i kjøleskapet. Veldig flink hun var hun. Godtok buret fort, både med åpen og lukket dør. Skal trene masse mer burleker i påsken :))

I morgen er det dags for en ny påsketur, denne gangen til Jeløya sammen med Gunnar, Ann-Christin, Rune og Eva, og hundene Olivier og Lucas :)

--

Ingen kommentarer: