lørdag 26. desember 2009

Romjulssnø!!

Vi har fått snø!!!! Masse snø....Jeg var så fornøyd med snøen som vi hadde fått før jul - ca 1,5 cm!!
Helt perfekt etter min mening; det var lyst og rent, ingen trafikkproblem, ingen måking etc. Men hvor lenge var Adam (eller Eva i dette tilfelle) i paradis? Det begynte å snø lille julaften, og har vel stort sett snødd siden. Og i går var det snøstorm fra alle kanter!!! Jeg har vært ute og måkt flere ganger. Nå er det fullt hos oss rundt trappene, så nå kan vi ikke få mer snø.
Nå er det heldigvis opphold, og det ser jo rent så vakkert ut, men det er meldt mer snø til kvelden :(
Så var romjulstur til Tønsberg blir utsatt, i dag blir det ribbe i heimen istedet. Helt ok. Fyr på peisen, god mat hjemme og kanskje en film eller to.
Selv om jeg høres ut som en gammel grinebiter medtanke på snøen, er det noen som koser seg; hundene!! Vi var ute i natt i tre-tida for å måke og jeg måtte bare gi meg over. Gamle Karna tok sats fra trappa og stupte ut i snøen. Jeg hørte (nesten) hun ropte "JIPPI SNØØØØØØØØ". Så tok det helt av. Karna og Pop i lysting lag i snøstorm. Du verden så gøy de hadde det. Jeg ble bare sittende på trappa og se på dem lenge. (Vi har en tendens til å snu døgnet her hjemme når vi har fri, så kl 3 på natta er vel å regne som tidlig kveld eller noe). Etterhvert ble Pop lei av å bykse rundt i snøen, hun ble dessuten full av snøklumper. Men Karna skulle ikke inn, hun skulle leke med meg. Og vi holdt på en god stund ute i snøkavet - moro var det å leke med gamla!!
I dag har vi fått måkt fram noen "gangveier" til Pop, hun spretter jo rundt som en kanin
i snøen.
Nå skal vi ta en tur i skogen; der er det vel snart fullt av skiløpere i kondomdress og folk med hund er lite ønsket!! Men vi får finne oss andre steder å gå, skogen er stor.


Fortsatt god jul!!


På mandag er det pyrretreff i Frognerparken; hvis vi ikke har snødd ned da.......


1 kommentar:

Ann Christin sa...

Hei på dere! Så herlige bilder av Pop i snøen. Mye snø ja, mange år siden sist vi hadde så mye i jula.Takk for hilsen i gjesteboka, det var hyggelig. Dessverre så kommer vi ikke tik Oslo, Gunnar må jobbe i morge full dag.....
Romjulsklem fra AC og Olivier