mandag 30. november 2009

Dogs4all

Helga ble tilbrakt til Lillestrøm; nærmere bestemt Norges Varemesse og NKKs store utstilling Dogs4all.
Pop skulle stilles lørdag, og vi skulle i tillegg være på standen til NPHK. Jeg dro heldigvis tidlig hjemmefra på lørdag, for det var et salig trafikkaos rundt Lillestrøm. Tunnelen før Lillestrøm var stengt, med omkjøring via Strømmen. Jeg er heldigvis så godt kjent at jeg tok noen "short cuts" for å komme unna det verste kaoset. Fikk parkert greit i et parkeringshus rett ved messa.
Det var "verdensrekord" i Norge i antall påmeldte pyrrer; 11 face race og 16 poil long. Diesel møtte ikke, hun hadde viktigere ting å foreta seg!!! Sjekk
Lines side - spennende! Dommer var Ralf Campell. En streng dommer som kastet ut masse hunder med blått. Resultat kan leses her.
Den hyggeligste overraskelsen var Balder, han viste seg fra sin beste side, løp flott og sto som en prest. Og resultatet lot ikke vente på seg 2BHK m cert - bra Siv!!!!
Pop var forresten vettskremt under hele utstillingsseansen. Hun liker jo ikke andre bergere - de er livsfarlige!! Særlig hvis de bjeffer. Fysj og fysj. Så jeg måtte tvinge henne inn i ringen og når hun løp ville hun ikke løpe på siden mot hundene.
Ellers gikk det passe bra, "flat rød", men med så streng dommer var jeg fornøyd! Kritikken var ganske bra den (iallefall det jeg greide å tyde):

"Middel stor, meget god type, godt skåret hode med godt kjønnspreg, overlinje kunne ønskes strammere, god front, tilstrekkelig vinkelt, meget gode bevegelser, god pels og farge"
Bir og Bim ble
Hob-Nobs Quidam og Hob-Nobs Folie, og Pinjo til Dorte og Simon fikk cert og ble NUCH - grattis!!!

Jeg tok ikke bilder, men fikk tips om at det lå blider av Pop her, så jeg har rappet dem med god samvittighet :)
Her er litt av standen. Pop står klar for å bli klådd på :)

1 kommentar:

Line sa...

Du må bare fortsette med å oppdatere bloggen din, jeg har nemlig ikke fjesbok og har heller ikke tenkt å få det...iallfall ikke pr dags dato;)
Kritikken til Pop var fin den, og bevegelsene tenker jeg hun har etter sin flotte far;)