søndag 22. november 2009

Tørke......

Lenge siden oppdatering her nå. Men det skjer ikke så mye spennende. Dessuten er jeg på Facebook, og føler at oppdatering av blogg ikke er så nødvendig lenger. Men det er jo flere som leser bloggen enn mine FB-venner kanskje......... ????

Hundelivet går sin vante gang. Trener lydighet og agility med Pop, og koser med Karna.
Det har vært masse reising i jobben i det siste.
Mesteparten av forrige uke ble tilbrakt i Bergen. På jobben arrangerer vi hvert år brukerkonferanse i Bergen i midten av november for våre kjære kunder. En hyggelig event, men det tar noe tid å arrangere og gjennomføre. Heldigvis er Bergen en takknemlig by; her er det masse kjente hundefolk og familie. Så når hunde- og turabstinensen blir for stor, er det ikke noe problem. På onsdag kveld traff jeg Vala og Line. Vi spiste god pasta før vi begav oss ut på tur i regnet. Koselig tur med Flip, Diesel, Harriba og Pippin.
Torsdag var vi tidlig ferdig, og jeg hadde en del timer til overs før flyet gikk hjem. Så min kusine Vigdis i Fana ble kontaktet. Hun inviterte meg på middag på sparket, hentet meg nede i byen og kjørte meg til flyplassen på ettermiddagen. Snille Vigdis!!

All reisingen går jo utover treninga. Så vi måtte stå over bronsemerket i agility på torsdag. Men det kommer nye sjanser senere. Lydighetstrening går litt tregt, men lydighet kan man jo trene overalt. Så vi har hatt ett par økter på stua de siste dagene. Nytt treningsstevne er visst rett rundt hjørne :S

Til helga er det Dogs4all, NKKs kjempeutstilling. Jeg gleder meg som en liten unge til dette.
Pop skal stilles på lørdag. Det er rekordoppslutning på Bergere; 11 face race og 16 poil long!!!!
Dessuten 51 pyreneere på søndag. Kjempemessig. Dessuten er det NM i agility og Nordisk mesterskap i lydighet pluss en drøss med aktiviteter for enhver smak.
NPHK skal ha stand der, og vi skal trå til på stand også.

Oppdatering følger etter Dogs4all.1 kommentar:

Sissel og pelsene sa...

Ta noen fine bilder av denne kjempeansamlingen med pyrrer da! Heldige dere som skal dit!
Selv skal jeg spille fire ulike konserter i helgen, og har ingen sjanse til å få dratt dessverre.
God tur til Lillestrøm og lykke til! :)