søndag 2. november 2008

Jobb - reiser - hundepensjonat

Jeg skal til Gøteborg på kurs med jobben i morgen og tirsdag.
Gøteborg er jo en trivelig by som jeg kjenner godt etter to år på skole. Vi skal bo på
Quality Hotell 11. Der har de en "relaxavdeling" og den planlegger jeg å bruke i morgen ettermiddag. Ikke for å "laxe'n", men for å bruke treningsapparatene !!! Hvis jeg har noe energi igjen da etter en laaaaang dag med kursing. Kanskje det bare blir boble-bad og badstu :) Nettsiden lover følgende : "Relax 89 är vår avdelning för rekreation, njutning och välbefinnande. Du hittar den på hotellets tak och givetvis ingår en hänförande panoramautsikt. Här finns klassisk bastu, turkisk ångbastu och för dig som har energi kvar träningsredskap. På takterassen utanför finns även en varm och skön bubbelpool under bar himmel. " Høres bra ut det !!

Jeg kjører herfra kl 0530 i morgen tidlig til Son og sitter på med sjefen min derfra. Fysj det blir tidlig opp i morgen !!! Vi skal kurses i
AMOS2 Quality Management System, blir sikkert spennende ;)
Men har man takket ja til ny stilling så må man bare læres opp på alt. Ekspertisen fra Italia og produktutviklingsavdelingen på Kypros kommer opp på Gøteborgkontoret og da må vi benytte oss av den anledningen til å sanke litt kunnskap.
Det blir i grunn ganske trivelig, kjenner at jeg har lyst til å reise litt i jobbsammenheng igjen.

Fastlagte reiseplaner så langt er Gøteborg neste uke, Bergen 18-20 november og Italia 15-22 februar. Ellers planlegger jeg en del reising i forbindelse med min nye jobb fra 1.desember, men dette blir stort sett bare dagsturer.

Og hva så med hundene ?

Jo, Karna og Pop er nå i trygg forvaring på hundepensjonat hos Vera. Der skal de være til onsdag morgen.
Dette er et sted Karna har vært på i alle år, og hun stortrives. Pop har vært der en gang allerede, og også hun har det bra der. Det var iallefall ikke noen negativ reaksjon på henne når vi kom dit i kveld. Halen datt ned da hun hørte bjeffingen til de andre hundene, men den kom opp igjen etter kort tid. Hun forsvant lykkelig inn iallefall.

Nå må jeg finne fram sakene mine til i morgen, så blir det en tidlig kveld...........


---------------


Ingen kommentarer: