lørdag 15. november 2008

Høst-tur

Etter en travel uke med mye farting og lite tid for hunder, ble det i dag endelig tid til en lang tur. Vi har nesten fått tilbake sommeren, med flott sol og mildt !! Kjempedeilig :)

Pop og Karna fikk seg en lang tur i forskjellig terreng ; de har i dag gått på grusvei, asfalt, kjerreveier, jorder, sølete skogsstier, tørre skogsstier, mose, lyng, svaberg, småstein, sand, fjell..... En variert tur med andre ord !!
Vi møtte dessuten på labradoren Arwen, som Pop har gått på kurs sammen med. Popsen fikk virkelig tatt seg ut i dag. Det gikk i full galopp i tre timer.

Pop i buhund-positur på jordet


Så kom vi videre til en urskog-aktig del av skogen, masse gamle trær som har falt med og lager fine hindre som hoppes elegant over eller forseres på andre måter. Naturen lager ofte ganske fine agility-baner :)

Pop på god-bit søk i skogen.
Her har vi kommet ned til sjøen, og Karna poserer noe uvillig :)

Pop i full fart, noe dårlig bilde, men kameraet mitt er ikke lagd for fart....

Nå er'e jul igjen....................... I kveld skal jeg på ukas tredje julebord. Jentejulebord med gamle kolleger blir hyggelig !! Vi skal kose oss på resturant SüdØst på Grünerløkka.

I morgen skal jeg kanskje en tur opp på Hundelivsmessa, får se på formen................ Men tar vel en tur, begynner å bli tradisjon med årlig besøk der.------------------

Ingen kommentarer: