lørdag 15. oktober 2011

Feilfritt

I dag har vi vært på agilitystevne i Tønsberg. Vårt første stevne innendørs i høst. Trente i ridehall på tirsdag for å "minne" Pop på at man kan gå agility på slikt underlag også.
Dro nedover til Tønsberg i går kveld med Erik som sjåfør, overnattet hos hans farmor som bor bare et steinkast fra Lefdals Ridesenter hvor stevnet var. Kjempedeilig å stå opp kl. 0730 og likevel ha veldig god tid til et stevne som begynner kl. 0900.
Pop har vært veldig grei å trene med i det siste. Hun er ferdig med sine "livetersåkjiptetterløpetidfakter" og er nå fokusert og på nett. Jeg var ganske optimistisk før løpene i dag.


Første løp var hopp-løpet. Dommeren var Peter Holmberg, han hadde laget en fin bane uten noen feller som jeg kunne se. Løpet begynte bra, Pop holdt god fart, faktisk så god at jeg ikke fikk plassert meg som planlagt før slalåmen. Litt klabb og babb der, trodde dommeren ville gi oss en vegring, men nei da ingen bemerkning der.
Så dette løpet ble FEILFRITT!!! Vi hadde fått vårt første napp - jipppppppiiii!
Riktignok ikke verdens beste tid pga tullet ved slalåmen, men godt innen oppsatt tid.
Veldig deilig å få dette nappet! Vi kom på en 3.plass og er kjempefornøyd :)
Har ingen bilder eller film fra løpet, men på premieutdelingen var det fullt av papparazziaer som knipset.
Veldig fornøyd :)

Fin diplom fikk vi også!


Etter hopp-løpet fikk jeg besøk på stevnet av Liv, en barndomsvenninne som bor i Horten. Skikkelig koselig å skravle litt innimellom. Liv har selv trent agility men sin hund tidligere, så hun syntes også det var gøy å se på stevnet.
Så kom agilityløpet, dommer her var Lee Gibson, kult med dommer i svart dress (ikke grilldress vel å merke), ikke ofte man ser det :)
Her fryktet jeg at Pop skulle ta mønet litt for tidlig da dette var plassert noe "ekkelt". Joda, det var to hopp og rett på mønet så disk var et faktum. Jeg fullførte løpet uten andre feil, men hva hjelper det med disk. Men jeg er fornøyd med Pops innsats i dette løpet også, bra tid og hun fulgte bra!
Alt i alt et flott stevne og jeg er superfornøyd!


På vei hjem dra vi på en liten sight-seeing i Horten, gøy å tusle rundt i min barndoms hage igjen. Det bygges noen flotte leiligheter rett over gata der jeg vokste opp, spennende! Say no more!!!


I morgen blir det nytt lydighetsstevne på Slitu utenfor Askim, håper på opprykk til kl.II der.
Neste agilitystevne blir 5.november på Kløfta, men før dette blir det agilitykurs i Stokke med Line og Dorte som instruktører. Gleder meg masse til det.


---Ingen kommentarer: