tirsdag 20. juli 2010

Vi trener og trener............ det er jo snart stevne!!

Etter agilitystevnet på Tretten har vi nå tatt fatt på forberedelsene til neste stevne. Nå skal vi debutere i lydighet, og da må det trenes. Lydigheten har kommet helt i bakleksa grunnet agility, men den siste uka har vi (Lisbeth m/Arja og jeg) trent iherdig. Ikke lengre enn en time pr. gang, men det har vært effektiv og nyttig trening. Karna har vært med som forstyrrende element og som 3. hund på fellesdekk :)) Gamle hunder kan da også brukes til noe nyttig! 

Treningen har virkelig gitt resultater bare på så kort tid. Vi har gått gjennom alle kl.1 øvelsene, og deretter konsentrert oss om de øvelsene som trenger finpussing.
I kveld begynte vi som vanlig med fellesøvelsene; tannvisning og fellesdekk (den forbannade fellesdekken som vi aldri klarer!!).  Men jammen, i dag satt den. To ganger kjørte vi gjennom, og begge gangene lå Pop gjennom hele øvelsen - halleluja!! Da vet jeg at hun kan selv med lang avstand og tid, så her skal vi bare trene som tusan fram til stevnet til helga!!

På enkeltøvelsene fikk jeg den lyse ideen at vi kan jo filme siden jeg hadde kamera med i sekken. Jeg fikk filmet alle øvelsene som Lisbeth og Arja tok, men da det ble vår tur kom vi oss bare gjennom lineføring og fri-ved-foten før det var fullt minne. 

Men her er et par snutter av treningen vår - 

lineføring


fri v foten


Fant jo også denne lille filmsnutten fra agilitykurset med Jan-Egil og Jenni, mye klabb og babb, men vi er iallefall på banen - hihi.Kryss fingre for oss for helgens stevne!!

4 kommentarer:

Alfa sa...

Vi krysser labber og fingre, men trur ikke det er nødvendig, dere er så flinke så :D lykke til!

Line sa...

Flinke Popsen - lykke til i helga! Krysser fingre og poter;)

Hilde A sa...

Masse lykke til! Både du og Poppen! Hvor er stevnet henne da?

lenelabanoglux sa...

lykke til i helgen :)