søndag 11. juli 2010

Verdens beste reisekompis!

Pop og jeg har akkurat kommet hjem etter å ha tilbrakt helgen på Tretten.
Og jeg vil bare si - lille Popsen er verdens beste reisekamerat! Liten og enkel å ha med overalt, tusler løs rundt beina mine og er bare behagelig mot alle! Og alle synes hun er veldig søt :))

Her er lille reisekompisen foran "vårt hjem" på Bådstø camping på Tretten.


Og hva gjorde vi på Tretten? Tja, det skal vel ikke sies for mye om - hihihihi......
Vi var på Stavstevnet - et 3 dagers agilitystevne.
Hadde meldt på Pop der lørdag og søndag, mest for å se hvordan hun taklet å gå agility med alle forstyrrelser det er på et stevne. Hun har jo vært litt "av og på" på trening, lar seg helt avspore av f.eks fluer (de er jo kjempefarlige må vite..) og vind som rusker til pelsen! Hmmmmm, kan kanskje skylde på at hun snart skal ha løpetid, men det har jeg sagt siden mai......
Men onsdagens trening var super, og hun var så gira og helt på nett, så jeg håpet dette holdt i helga.
Tja, hva skal man si; vi deltok i 5 løp (droppet siste hoppløpet i dag, og dro hjem tidlig ga Karna som var alene hjemme. Erik dro avgårde på ferie tidlig i morges) og disket i alle 5!!
Det første løpet gikk bra, disk pga at hun sprang opp på mønet i stedet for vippa etter en tunnel. Mønet trekker veldig. Da banen var veldig fin, ville jeg ha henne med på resten, noe hun klarte bra til tross for noe klønete handling innimellom. Slalåmen gikk fint, og hun hadde god fart gjennom hele banen. Var veldig fornøyd med det løpet til tross for disking. De to neste løpene (4 løp på lørdag) gikk rett vest, Pop valgte sin egen bane, og ville ikke høre på meg, så da tok tok vi raskeste veien ut. På siste hoppløpet i går kveld var det full spiker igjen. Vi hadde lagt opp til handling av treg hund, men du verden, det var full rulle ja. Disket pga at hun hoppet feil vei over et hinder, men igjen fin bane og fart på hunden, så jeg fikk henne gjennom hele banen, og var faktisk kjempefornøyd. Fikk fin hjelp på lørdagens brifinger av Marit Ones - tusen takk igjen Marit :)
Var veldig optimistisk til dagens Ag løp, fin bane (med med et "skummelt" møne igjen), og i dag var visst av-knappen aktivisert igjen. Pop tok 3 hopphindre, så var det rett opp på mønet, og dit skulle hun jo ikke. Jeg prøvde å få henne med meg videre, men hun var igjen i "velge bane selv" modus, så vi spurtet rett ut.
MEN, det positive i disse løpene er at hun IKKE bryr seg en døyt om hva som skjer utenfor ringen. At det gås agility i ringen ved siden av, at folk roper, høytaleranlegg bråker, hunder bjeffer, biler tuter, fluer surrer, unger hyler - ikke noe av dette påvirker henne. Veldig bra synes jeg! Så nå er det å trene masse på svinger og å få fokus bort fra felthinder, særlig møne. Ikke for å forsvare oss, men hørte faktisk noen s¨kl.1 banene var vanskelige nettopp pga plasseringen av felthindrene, men men..... Trening skal til, vi gir ikke opp.

Ellers var det kjempehyggelig å være på Tretten, flott vær hadde vi, varmt og godt. Jeg er solbrent, og Pop har vel fått svømmehud mellom tærne pga all bading :). Vi valgte å bade hundene etter hvert løp, og det hadde de ikke noe i mot. Pop fikk også lekt med Alfa igjen, men det var for varmt for den store hurra-meg-rundt leken de vanligvis har. Masse hyggelige folk, flere fra FBK var med.

På lørdagskvelden var vi slitne og varme Pop og jeg, så en kald øl og Fjordland-middag var veldig godt.
Kjempedeilig å sitte ute i solen og slappe av og bare se på trærne og elva, og ikke minst en liten grå hund som tuslet rundt hytta og ikke brydde seg om at andre hunder eller folk gikk forbi.
Veldig trivelig reisefølge!!

----

3 kommentarer:

Kim sa...

Du verkar ha haft en fantasitk resetur med världens sötaste Popsi!

Line sa...

Høres ut som en flott tur! Gleder meg til dere kommer en tur i august!:)

Hundeliv sa...

Ja, vi hadde en flott tur. Gleder meg til flere turen med Popsen :)

I dag, mandag, dro vi likevel på trening, og hva tror dere; bikkja gikk som en kule!! Måtte jobbe henne litt opp, og da var det full spiker :)