søndag 28. mars 2010

Svipptur til Varberg

I helga har jeg og hundene vært på en svipptur til Varberg, i Sverige ca en time sør for Gøteborg.
Vi var med som heiagjeng for Ellen som skulle dit å stille Chanti. Ble med sånn helt på sparket, hadde jeg visst om dette ville jeg også meldt på Pop. Men pytt, koselig tur hadde vi.
Ankom Gamlyby stugby der vi skulle bo på. Hadde leid 4 sengs hytte, og regnet med god plass. Vi skulle jo ha med 4 hunder, og vi har begge to store hunder i tillegg til de små bergerne. Men kjære vene, stor var overraskelsen når vi låste oss inn i vår stuga - jeg lo så jeg nesten ikke klarte å stå på beina. Det var riktignok 4 senger der, men det var nesten alt. Et lite bord og kjøleskap var det også så vidt plass til der. Hytta var vel ca 5 meter lang og 2,5 meter bred. Men vi klarte oss bra på den lille plassen. Karna måtte vokte senga si noe, men ellers gikk det fint med 4 tisper sammen på så liten plass. Etter en våt tur i de svenske skoger, som førte til flått på Pop, koste vi oss i hytta på kvelden og feiret diverse bursdager med cider :) Det var sååå lang kø på systembolaget i Torp at vi gadd rett og slett ikke stå der................ Cider'n gjorde susen den!!


Søte Chanti

Pop med bursdagspresangen fra Ellen, Chrizta og Chanti

Ellen og Chrizta

Pop og Karna koser seg i senga :)


I dag dro vi avgårde for å stille Chanti. Pop og Chanti hadde skjerf med norske flagg, måtte jo markere :).
På utstillingen traff vi flere bergere, det var veldig koselig. Dette bildet av Pop rappet jeg fra Veronica som var der med sin søte Ila.


Chanti fikk certet, og ble dermed SUCH. Og ikke bare det, hun ble også BIR. Så det var full uttelling for Ellen på denne turen. Flotte greier!! Jeg som var med som heiagjeng, jublet på sidelinja, viftet med skjerfet med norske flagg og ropte "Heia Norge" - litt moro må vi jo ha det i utlandet :))


Hyggelig tur med hyggelig selskap. Vi gjentar dette i pinsen når vi skal på Spesialen til Norsk Pyreneerhundklubb.


Mer bilder og referat fra turen er også på bloggen til Ellen.2 kommentarer:

Ellen sa...

Tusen takk for en kjempefin tur Ellen. Jeg koste meg virkelig. Chanti og jeg hadde verdens beste heiagjeng. Dette må vi gjøre igjen. Neste gang er det Pop som skal ta med Such hjem. :-)

Alfa sa...

Grattis til Ellen og Chanti :)

Ser ut til at dere koste dere på jentetur, det er bra! :D