søndag 7. mars 2010

Katastrofe-agility

Gårsdagens agilitystevne ble en fullstendig katastrofe for oss. Fytte rakkern. Lite trøst å høre f.eks Birgitte si at sånn var hennes hund også helt fram til nå. Ja, og så - hjelper vel ikke oss det!!!!! Vil jo så gjerne vise fram hvor flink Pop er, men så går det altså helt til helvete! Så kanskje vi ikke er så flinke likevel............
Pop tjuvstartet på begge løp, kom før meg på hinder 5, hinder nr. 6 lå i en 90 graders vinkel, og uten meg til å vise Pop hvor hun skal, fortsetter hun rett fram og ut bak banen. Og i en ridehall lukter det jo veldig spennende........ Dessuten sto det jo et felthinder der hun måtte prøve...... Måtte bare hente henne inn igjen, men hun var helt blokkert og ville ingen ting.

Men en ting er klart; Pop har en veldig bra nese!!!!! Kanskje vi får satse på en spor-karriere i stedet ;)

Dette her vil sikkert skje igjen, vi er jo helt ferske i gamet. Men litt leit uansett da! Jeg skulle ønske jeg fikk trent litt mer i f.eks. ridehall. Hadde vært ok med et par treningsøkter der hvor vi kunne trent litt på konsentrasjon. Hun er jo så veldig "på meg" i alle settinger ellers, men akkurat "når det gjelder" kobler hun ut. Vel, vel - ting tar tid, og vi blir vel dyktige etterhvert. Vi gir jo ikke opp etter dette. Vi ha bronsemerkeprøve i klubben før påske, og det må vi ha med oss!

Håper nå at våren kommer snart så vi kan få trent på gress igjen!!!!
I dag er det en sped begynnelse på vår. Kjenner sola varme allerede tidlig på dagen - deilig :)))))

Vi må bare ut i det flotte været :))

2 kommentarer:

Vala sa...

Oisann, jeg har tydeligvis falt helt ut fra bloggfronten. Dette har jeg ikke fått med meg. MEN, husk nå på at det er meget mulig at du sender noen signaler til Pop som gjør at hun oppfører seg litt anderledes enn forventet :) Og det vil jo uansett gå seg til når dere begge har fått prøvet dere noen ganger. Dette fikser du på strak arm frøken- for vi har jo de besteste beste hundene!

lenelabanoglux sa...

alle har det slik, jeg brukte langt tid med å få til laban, nå går han kjempefint men nå er det jeg som trenger handler treningen ;) der er eg ikke like god alltid :))