søndag 7. februar 2010

Søndagslunsj i Toscana

Jeg er for tiden i Italia på vår årlige "Sales Training" på jobben.
Det er alltid deilig å dra til Italia på vinteren. Slippe snø og kulde noen dager er topp!!
Vi kom ned fredag kveld til pøsende regnvær. Turen fra flyplassen i Pisa til
hotellet i LaSpezia gikk fort. Det var kaldt på hotellet, første natt ble tilbrakt hutrende under et laken. Og med bare 1 liter varmt vann i dusjen, ble lørdagsmorgenen en kald fornøyelse!! Fant fort ut at føneren var en god varmekilde :))
Hele lørdagen ble tilbrakt på Italia-kontoret med informasjon om "rikets tilstand" etc. Ganske slitsomt å bli pumpet full av informasjon i 8 timer! Det gikk med mye espresso og cappucino kan man si - hehe.
Lørdag kveld var vi på vår stamresturant "Cantina Garbada" - fantastisk god mat! Forretten med skinke, salami, ost og rykende ferskt brød er bokstavelig talt bare til å spise opp!!!! Herlig.
I dag har vi bare vært på kontoret fram til lunsj. Så var det en times kjøring ut til landsbygda i Toscana for å spise en 19-retters lunsj! Var på et fantastisk sted,
Montagna Verde, som serverte mat etter "slow-food" prinsippet, maten og vinen var også laget på stedet; dvs kjøttet vi fikk var fra dyr på gårdene omkring. Masse god mat; den tradisjonelle skinka, salamien og osten var toppers her også! Men det beste var faktisk raviloi fyllt med pesto - himmelsk!
På hjemvei (veien var ca 1 meter brei, og veldig svingete) traff vi på en gjeter med saueflokken og hundene sine - koselig!! Ble forresten veldig overrasket - langt ute på landsbygda i en liten husklynge var det faktisk noen som hadde en komplett agilitybane i en hage. Det kryr forresten av hunder her nede i alle størrelser og fasonger!!
Hele neste uke blir det jobbing her nede. Slitsomt, men veldig hyggelig å være her sammen med kolleger fra hele verden.


3 kommentarer:

Ann Christin sa...

Hei Ellen, kjempeartig og fine bilder fra din reise.
God tur "jobbing" videre.

Line sa...

Bilder som dette bare undergraver hvor mye jeg hater snø!

Anonym sa...

kult med agility banen da! hoho :)fine bilder!