lørdag 23. januar 2010

Fokus flyttet...

Agility blir vårt satsingsområde framover!!

I dag har jeg vært hele dagen i Flatebyhallen og jobbet for FBK. Der var det valpeshow og agility.
Fikk sett en del bra agility, men fikk også sett at kl. 1 banene slettes ikke var for vanskelig for oss.
Og FY som jeg angrer på at jeg ikke meldte på Pop!! Nå er det bare slalomen som mangler, og vi er på god vei. På trening på torsdag fikk vi tatt 5-6 flotte slalomgjennomganger, alle 12 pinnene!!
Så nå flytter vi fokus - bytter ut lydighetstrening på mandag med agilitytrening. Vi vil fortsette med lydighetstreninga på onsdagene, men satser denne våren (ja, for det er vel snart vår?????...) for fullt på agility. Dette må jo vi også klare! Pop er iallefall rask som et lyn! Dessuten er hun treningsglad, noe som er veldig viktig synes jeg. Hun bare lyste av glede og iver etter å få trent igjen på torsdag. Nå blir det full skjerpings på slalom og starter, så finner vi et stevne snart tenker jeg!!

I morgen er det igjen tidlig opp, 0545, for å tilbringe nok en dag på Flateby. Lydighet i morgen. Kanskje jeg ombestemmer meg igjen etter å ha sett masse bra det også :S


-------2 kommentarer:

Ellen sa...

Godt å høre at du ikke har tenkt å kutte ut lp totalt. :-) Og helt personlig håper jeg jo selvsagt du forandrer mening etter dagen på Flateby i dag. Men du skal fokusere på det du har mest lyst til å gjøre. Det viktigste er at det føles rett for deg og Pop. Masse lykke til videre. Gleder meg til å følge dere fremover. :-)
Ellen

Sissel og pelsene sa...

Ja, nå er vi spente. Er fokuset flyttet tilbake til lydigheten eller? ;)