tirsdag 26. januar 2010

As good as new!

Lille Pop har vært hos veterinæren i dag med en knekt klo.
Vi var i går på agilitytrening, som for øvrig gikk veldig bra, og da hun skulle ut av bilen etter en pause gikk hun rett "på tryne". Merket ikke noe til skade på kloa da. Vi fortsatte treningen som vanlig. Vel hjemme var det full fart ute i snøen med Karna, men inne på badet oppdaget jeg blodspor, og Pop som slikket seg på poten. Oppdaget da at innerste klo på høyre framfot var knekt. Skjønte fort at nerven ikke var skadd, ville blitt mer blodsøl da. Dessuten ga ikke Pop uttrykk for at det var såååå veldig vondt, mer ubehagelig tror jeg. Men time ble bestilt hos veterinær i dag. Jeg har jo ikke tid til å ha en skadet hund, så bedre å få sjekket dette opp umiddelbart.
Alle på veterinærkontoret ble sjarmert av Pop, hun var blid og fornøyd og hilste på alle.
Jeg er forresten litt lei veterinæren nå, dette var tredje besøk i år. Har vært der to ganger tidligere med katten, og resultatet er; vi har ingen katt mer.
Men tilbake til Pop - hun ble undersøkt og veterinæren konkluderte med det samme som jeg, rota var ikke skadet. Så den delen av kloa som var knekt ble raskt klippet vekk. Pop syntes nok veterinæren var dum da, måtte hyle litt :)
Men da den var fjernet ble hun som ny igjen. Hoppet glad rundt. Så det hadde nok vært ubehagelig med den løse kloa.
Men nå er Pop as good as new, og vi kan fortsette treningen, både lp og ag som før.


Satser på ag nå for fullt, og hvem vet...... kanskje det dukker opp et stevne.....2 kommentarer:

Olivier sa...

Stakkars deg da Pop, tenker du er i farta igjen, hilsen Olivier

Line sa...

He he, du er lei veterinærbesøk med tre ganger i år? Prøv 5 ganger på ni dager!
Fint at det gikk bra med Pop!:)