torsdag 29. oktober 2009

LP stevne Follohallen

.... eller Ellen og Pop gjør ting de ikke kan!!

Pop og jeg har debutert på lp stevne i Follohallen i dag.
Det var riktignok et uoffisielt stevne, men stevne er stevne. Vi har prøvd oss på konkurranse iallefall. Vi har trent bra denne uka, og jeg visste godt hvor svakhetene var. Men jeg var fast bestemt på at vi bare skulle kaste oss uti dette med alle beina - 6 stk!
Skulle kjøre gjennom de fleste øvelsene i går kveld, men da Pop etter ca en halv time fikk øye på en svær "luft-elg" mistet hun all konsentrasjon og forsvant totalt fra nettet. Så det var bare å pakke sammen og dra hjem. Vel hjemme skulle jeg terpe litt på "ligg og bli", men da fikk hun ferten av en livsfarlig flue. Innefluer er nemlig skumle, utefluer skal jaktes på og spises. Så det ble ikke så mye mer trening i går.

Hadde litt sommerfugler i magen på jobben i dag, og på vei til Follohallen. Men all nervøsitet forsvant da vi kom i hallen. Kult!! Elite gikk først, veldig gøy å se på Trond og Bajazz som ble nr. 2 i VM og Ellen med Chanti. Flinke er de ja!! Så var det plutselig oss i kl.1 som skulle ha fellesøvelser, og vi ble kastet uti det.

Tannvisning - gikk som en drøm, der fikk vi en 10'er!
Fellesdekk - 0 poeng da Pop reiste seg, dette var som forventet. Men hun lå lenger enn jeg hadde trodd!
Lineføring - gikk greit, husker ikke poengene, men iflg Stein Feragen som dømte (det er han som er vår instruktør på treningene også) var det mye bedre enn på siste trening.
Fri ved foten - også 0'et da Pop heller ville snuse rundt etterhvert.
Dekk fra holdt - ble 0'et da Pop reiste seg og fulgte etter meg. Litt skuffet der for denne øvelsen har sittet som et skudd når vi har trent. Men vi kan bare bli bedre her :)
Innkalling fra sitt - flott utført synes jeg, men husker ikke poengene.
Stå under marsj - gikk greit, Pop sto som en påle (med litt hjelp), husker ikke poeng.
Fritt hopp over hindre - 0'et da Pop ikke ville hope, men gikk rundt hinderet. Dette har vi aldri trent på. Litt annerledes enn hopp over hinder i agillity. Men nå skal det trenes på dette også!
Helhetsinntrykk - 6,5 poeng, mest pga dårlig konsentrasjon på Pop.

Stein sa også en del positive ting til oss i sin oppsummering. Bl.a. at han hadde sett en del veldig positive takter hos Pop, og at dette kom til å bli veldig bra når vi fikk litt mer erfaring etc. Jippi!!

Så til tross for flere 0'er er jeg kjempefornøyd!! Satt i bilen hjem og var helt euforisk!! Snakk om overraskelse; jeg syntes konkurranse er kjempegøy!! Hvem skulle trodd det? Ikke var jeg nervøs, og at vi fikk flere 0'er gjorde jo ikke noe. Snakk om flott følelse etter debut i konkurranse! Kjempemotiverende! Vi skal nå trene som f... framover. Ellen og Chanti; bare pass dere - vi kommer som et lokomotiv bak dere - hehe!!

Jeg føler meg som en Oscarvinner!!! Og Oscarvinnere må jo holde takketale.

Jeg vil da takke oppdretter Line for å ha solgt meg denne flotte hunden, så vil jeg takke Ellen som har overtalt og motivert meg til å prøve meg på lydighetstrening, deretter vil jeg takke konkurranselydighetsgruppa i Follo brukshundklubb og selvfølgelig lille Pop som er så gøy å trene med.

Nå må jeg kommer meg ned på jorda igjen, men gjett om jeg skal ta med meg denne følelsen til debuten i offisiell konkurranse. Nå skal det trenes masse så vi er klart straks på nyåret!!!

Ellen var utskremt fotograf for meg, det er ikke gode lysforhold i hallen så bildene ble så som så. men vi måtte ha dette dokumentert på en måte.


Straks vår tur, klar til innsats


Utgangsstilling
'

Fri ved fotenStå under marsjLydighet og konkurranse er gøy!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så morro at du har en blogg Ellen, da har jeg en side til og følge med å vettu:)Ser dere koste dere på onsdag kveld,du har en fin hund med godt potensiale så her er det bare og satse. Jeg gleder meg til og følge dere, kansje vi kan trene en dag siden vi begge bor på Nesodden:)

Hilsen Wenche og Oskar

Line sa...

Så moro! Gratulerer med overstått debut, neste gang kliner du til med bare innertiere, tenker jeg!;)

Sissel og Frost sa...

Da er dere igang med lydigheten på ordentlig! Grattis!
Herlig haleføring på ståmomentet... :)
Gleder meg til å følge med på hvordan det går videre!