fredag 19. juni 2009

Videregående freestylekurs ferdig

I går ble vi ferdig med vårt andre freestylekurs!
Vi har ikke hatt tid eller kanskje rettere sagt, vi har ikke prioritert freestyle så mye på dette kurset som på nybegynnerkurset. Men vi har iallefall lært masse og hatt det gøy. Stort sett da - Pop har vist tendenser til å synes det er veldig skummelt på plassen vi trener. Også i går måtte hun løpe og gjemme seg under en bil når det var musikk. Dvs. ikke all musikk er skummel, så kanskje hun rett og slett ikke liker Abba, eller noe?? Hvem vet hva som foregår i hodet hennes.
Vi vil nok fortsette å trene litt på freestyle utover sommeren og høsten. Vi har noen vage planer om litt oppvisning ved NPHK sin stand på Dogs4all på Lillestrøm i november!! Eller hva Kim?? :)


Her er diplomene våre for deltatt freestylekurs:
--------------------------

1 kommentar:

Vala sa...

Du vedr. "redd". Jeg tror dette er ganske så aldersbetinget. Flipsen har begynt å tulle seg med småting nå også. Ikke på trening enda, men hun fikk jo rotet det skikkelig til under bronsemerkeprøven. Garantert mye fordi jeg var så himla nervøs i tillegg. Så da var Flipsen helt ikke tilgjengelig og virret rundt i ringen med viftende hale *sukk*

Men ja, Flippa har begynt å prøve seg på diller.. Tror det beste er å si at det der kan du bare glemme.