mandag 29. juni 2009

Karna 10 år!!

Gratulerer til Karna som fyller i dag 10 år!!


Foto: Anne-Liss Bortne

29. juni 1999 ble 5 valper født under dramatisk omstendigheter på Heer Dyreklinikk.
Med god hjelp av vet. Helge Bruland klarte vi å redde både Embla og valpene, men det så veldig stygt ut en stund. Jeg fikk valget mellom å redde Embla eller valpene. Valget gikk da selvfølgelig på Embla, men at vi også fikk reddet valpene var fantastisk. En valp var dødfødt, men han hadde vært død lenge. Bruland var faktisk sikker på at også lille Karna var død, men hun var slettes ikke det, hun var den som først reiste seg på bakbeina og fant den beste puppen til Embla før vi dro fra dyreklinikken.

Nei, Karna var sletts ikke død, hun har nå levd i 10 år!! Ti år uten noen alvorlige sykdommer/skader i det hele tatt. Hun har hatt litt magetrøbbel som ung, og fikk noen nakkeproblemer, men det er lenge siden nå.

"På sine gamle dager" er hun litt stiv og støl innimellom, men ellers i fin form! Hun leker hver dag med Pop, og er med på lange turer uten å bli sliten. Hun blir faktisk sur hvis hun skjønner at turen blir kortere enn hun hadde forventet. Så vi regner jo med å beholde Karna i lang tid fremover.

Av mine 5 valper er det i dag Dina, Ole og Karna som fortsatt er med oss.

Gratulerer til alle!!
Bursdagen er så langt blitt feiret på morningen med et griseøre, mer feiring senere i dag!!

Foto: Gro Mathiesen

2 kommentarer:

Ann Christin sa...

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN KARNA!!
Mange bamseklemmer fra Olivier og Ann Christin

Alfa sa...

GRATTIS KARNA!
STOOOOR ISBJØRNKLEM FRA ALFA OG LINE :)