lørdag 20. september 2008

Valpeshow Askim - BIG5

Vi har vært på valpeshow i Askim i dag. Ca 90 møtende valper og masse voksne som konkurrerte i lydighet + agility.
Pop har sjarmert "hele Askim" med sitt vinnende vesen. Her var det faktisk flere som kjente til rasen, og alle var veldig imponert over Pop. Veldig hyggelig :-)

Hun ble jo BIR (da hun var alene i rasen) Men du verden - vi hadde litt utstillingstrening onsdag og torsdag (trent med klikker), og for et resultat !! Pop viste seg absolutt fra sin beste side i dag. Sto som en prest og travet flott avgårde. Veeeldig flink hund :-)

Kritikk:
"Knapt 6 mndr typefull, hærlig hode, velplasserte enda ikke stabile ører, bitt ok, god hals, sterk rygg, tilstr. kropp
velvinkl., velgående, hærlig gemytt, flott fremvist"

Rasebedømmelsen var kl 0915, gruppedømmingen begynte ikke før nærmere 15, og da var Pop igrunnen ikke lysten på mer. Men hun gjorde et tappert forsøk i grupperingen, og blant 8 hunder i gr. 1 klarte hun å plassere seg som BIG5 !!

Dommeren, Liv Muri Ramsjø, mente Pop var en flott, herlig hund jeg kom til å få stor glede av. Sånt er veldig hyggelig å høre !

Vinneren av gruppa var Willy, en koselig, kjempefin svart briard. Absolutt fortjent seier, og en alldeles nydelig bearded collie som nr. to. Willy ble forøvrig også BIS !!

Nå "legger vi utstilling litt på hylla" (neste gang er på Letohallen 25. og 26. oktober); nå er det trening som gjelder. Fortsetter valpekurset på mandag, og da er det fullt trøkk. Etter valpekurs blir det "Grundkurs for tävlingshunden" også hos Fanny og Thomas. Så melder vi oss inn i Follo Brukshundklubb, og blir med på treninger der, og agilitykurs til våren.
Pop skal da bli konkurransehund, ikke en utstillingshund !!!!!!! Eller kanskje begge deler - brain and beauty !!

---

Nå skal hundene luftes før jeg går på krabbefest i nabolaget :-D


2 kommentarer:

Alfa sa...

Tusen takk!
Og gratulerer så mye til dere også :) Så pen lille pop`n er!
Gleder meg til å se dere igjen :)
Nå er det utst. trening utover, hihi.

Klem Line og Alfa

Anonym sa...

Grattis grattis grattis!:)

Line og gjengen i Bergen er imponert!;)