søndag 7. september 2008

NPHK Valpeshow Drammen

Pop har vært på valpeshow igjen i dag, denne gangen i Drammen i regi av Norsk Pyreneerhundklubb.
Vi pleier å være "mannskap" på disse valpeshowene, men siden vi nå skulle stille hund slapp vi lett unna. Denne gangen hadde vi med oss et spann med vaffelrøre, og Erik var "kioskmann" som vanlig. Salget av vafler og pølser gikk strålende selv med et relativt lite oppmøte av utstillere.

Utstillingen gikk greit, hyggelig dommer i dag også, Petter Fodstad. Han var en fin veileder for uerfarne utstillere. Pop ble BIR i konkurranse med seg selv :).

Kritikk:
Utmerket helhet. Velskåret hode. Kunne hatt kraftigere underkjeve. Bra hals. Står bra på sine ben. Bra overlinje. Velvinklede bakben. Noe høyt båret hale. Effektive aktive bevegelser. Utmerket pels for alderen.

Han kommenterte Pops ører, og syntes jeg skulle ha tapet dem før jeg gikk i ringen :). Ellers var også han overrasket over Pops vennlige og sosiale vesen !! Det er kjempegøy å se overraskelsen hos dommerne (de tre jeg har stilt for) når de skal hilse på Pop og hun hopper logrende opp på dem. De venter seg jo en reservert hund - men ikke Popsen nei ! Pop fikk ny tyggis i ørene før finalen og ble så fin. Men det hjalp på plasseringen. Da det kun var 24 hunder påmeldt, ble det ikke gruppeplasseringer, kun en stor finale. Pop ble ikke plukket ut der. BIS ble en fantastisk Akita. Velfortjent seier synes jeg. Jeg er jo ganske svak for den rasen da ;-)

Det var også en uoffisiell bedømmelse av unge valper og der fikk Balder og Siv meldt seg på. Siv hadde kommet for å heie på Pop, men ble under "lett press" overtalt til å vise fram Balder der. Han er jo så fin, og fikk en fin kritikk av dommeren.

Bilder fra utstillingen kommer senere.2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer ennå en gang!;)

Line

Anonym sa...

Surfet litt rundt og havnet her!
Gratulerer med flott plassering på valpeshow og masse lykke til med lille Pop fremover!