tirsdag 26. oktober 2010

Travel november


Det er en stund siden jeg har skrevet noe her, det blir liksom dobbelt med Facebook og blogg.
Men her kommer en kortversjon for dere uten Facebook :)

Vi holder på med vårt hundeliv.
Trener agilty og konkurrerer i lydighet!!!!!!

Vi trener agility inne i ridehall onsdag og torsdag. Dvs. jeg har ikke vært der torsdager ennå, da jeg nå 3 torsdager på rad har vært/er hjelpeinstruktør på nybegynnertreninga i agility. Det er faktisk veldig morsomt, noe jeg ikke hadde trodd. Men gøy å se at nybegynnerne kan nyttegjøre seg mine råd og tips!
Helt bevisst har vi ikke meldt på noen ag-stevner i høst. Første stevne blir kanskje på Flateby i januar (Follo-utstillingen/stevnet). Trener også agility på IBM på mandager.  Pop har blitt flinkere på å følge med på meg også på litt vanskelige kombinasjoner, hun "detter ikke ut" så mye. Men så er hun jo blitt eldre også, hele 2år og 7 mndr!!! Første trening i ridehallen gikk over all forventning. Hun var ikke fokusert på underlaget, litt hestemøkkspising ble det jo, men pytt.. Hun fulgte med når hun skulle prestere, og det er det viktigste.

Lydighetstrening inne i Follohallen har vi av ymse grunner ikke blitt med på nå i høst. Men vi trener litt nå og da, og har meldt på til lp-stevne i Alna Ridehall 21.november. Så vi må intensivere treningen noe nå!! Sniker oss til litt trening med Ellen & Chanti tenker jeg :)
Dessuten skal vi på lp-kurs snart; konkurranseforberedende kurs med Linda Stubsjøen og Angelika Florvaag 13. og 14.november. Gleder meg masse til det, gøy med litt ny inspirasjon.

Men det mest spennende i høst blir "Vallningslägeret" i regi av svenske Bergerklubben 5.,6 og 7 november.
Lille Popsen skal på gjeterkurs!!!  Vi blir en hel  delegasjon som kommer fra Norge, kjempegøy. Norske hunder blir Folie/Quidam, Alfa, Trixie, Lux, Ulva og Pop. 
Dette blir årets begivenhet!!
Lene og Lux skal kjøre med meg, men jeg håper vi alle kan ha "kolonnekjøring" til Sverige siden vi alle skal kjøre ut fra Osloområdet-E18.

Travelt i november, siste helgen er det Dogs4all på Lillestrøm. Da skal jeg kanskje stille Pop, bestemmer det etter gjeterkurset.Men FBK skal også være teknisk arrangør av denne utstillingen slik vi var det på Bjerke.
På Dogs4all slipper vi heldigvis å ta oss av parkeringen, noe som var en utfordring på Bjerke! Jeg skal jobbe som ordonans (gjorde det også på Bjerke, så "detta kæn je") på søndag. Gøy å være med på synes jeg da!!
Masse bilder og oppdateringer fra vår travle november kommer etterhvert som begivenhetene setter inn!

Og som dette ikke var nok, skal jeg også på julebord med jobben 26.november og så rundes hele november av med avskjedskonsert for a-ha i OsloSpektrum 30.november, ikke helt hunderelatert men........

voff fra oss :)

2 kommentarer:

Line sa...

Masse gøy i vente, ser jeg!;)Gleder meg til oppdateringer av begivenhetene!
Vi ses kanskje på fredag?

lenelabanoglux sa...

i morgen reiser vi til dere!! :)