søndag 5. oktober 2008

Høstflom

................ heter det høstflom ??
Iallefall, helgens nedbør har satt sine spor her i distriktet.Vi var på en lang tur langs "Kyststien" her på Nesodden i dag ( kom ikke her og tro at det er slutt på å gå tur med hundene nå som gjerdet er ferdig !! :) )
Her og der i skogen renner det normalt små, fine bekker, men i dag var disse gjort om til svære, digre elver og flotte fossefall. Noen eksempler her :God høst !!
----------------------------

4 kommentarer:

Vala sa...

Oisann! Du eier et godt kamera ser det ut til! Sånne bilder har jeg alltid hatt lyst til å ta. Det aner meg at det har noe med lukkingstid eller noe i den dure (selv om det fullstendig er over min forstand). Meneh... nydelige bilder var det uansett!

Hundeliv sa...

Vala - tusen takk !! Dette tar jeg som et stort kompliment !! Jeg har nemlig bare et "lusent lite digitalkamera" som jeg kjøpte for å teste ut hvordan slike kamera funket. Ønsker meg et ordentlig digital speilreflekskamera. Fototerminologi er også noe ullent for meg.....

Anonym sa...

Jepp, vi skal til MyDog, og har bestilt flybillett i dag - kan ikke gå glipp av en dobbel utstilling og agility i Sverige!
Men det hadde vært knallgøy hvis dere og tok turen, to Real Scoop avkom i ringen! Vi får da satse på rent bord! he he...
Gi meg en lyd når du med sikkerhet vet om dere skal!

Line

Vala sa...

Ah! Seriøst?? Et lite "tulle" kamera? Hvordan har du fått dette til da? Nå klør jeg meg i hodet her... kanskje jeg også kan få det til med mitt?